Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Хю Джакман, който измести колегата си Джордж Клуни в класацията на списание “Пийпъл” за най-секси мъж, призна, че докато е бил млад, е свалял мацки в... гей клубове.

Австралийският актьор посещавал гей заведения със своя най-близък приятел, защото там било най-лесно да се “свалят” момичета:

„Може би не трябваше да казвам това, но когато бях на 19 години, двамата с приятеля ми ходехме на гей фиести, където 80% от хората бяха гейове, 18% - девойки, на които им е омръзнало, че приятелите им ги малтретират, а останалите 2% бяха „свалячи“ като нас“.

Иначе Джакман се радва, че е спечелил титлата за най-секси мъж. Пред телевизия MTV той заяви, че иска да я извоюва още няколко пъти.

Или поне още веднъж. Като Брад Пит – избран два пъти за най-секси мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Виви

преди 15 години

Боже господи. Не прочетох всички коментари, защото вече се чудя дали да рева, или да повърна. Сигурно звуча като задръстенячка, но все пак: няма ли други ценности за вас, освен да *** някоя в дискотеката? Пфу, и аз съм млад човек, явно нещо не ми е наред.Но все пак аз съм грозна и тотално изпаднала, защото мъжът ми нито е мускулест, нито кара яка кола :D:D:D:D:D:D:D

30

Tina

преди 15 години

29 е за 27

29

Tina

преди 15 години

По същата логика - "всички са еднакви", бих казала, че всички мъже искат едно и също - *** куклички, които искат едно и също - пари, да не работят, да си правят маникюр по цял ден и прочие.

fallback