Снимка: БГНЕС
fallback

Нова биографична книга за Джон Ленън възмути сър Пол Маккартни и Йоко Оно.

“John Lennon: The Life” е написана от уважавания писател Филип Норман, който е създал множество книги за ливърпулската четворка.

Дотук нищо страшно, но само до пасажа, който разкрива пикантната новина, че Ленън е мечтаел да има хомосексуални взаимоотношения с Маккартни и да прави секс с... майка си.

Може би точно тази шокираща информация е причината Йоко и Пол все още да не дават официални коментари след премиерата на книгата.

“И сър Пол, и Йоко са ужасно разстроени” - заявил близък приятел на звездите, цитиран от британския таблоид „Сън“.

Още една неприятна за Пол Маккартни книга очаква своята премиера. Неин автор е Хедър Милс – бившата съпруга на музиканта.

Двамата се разведоха официално на 12 май тази година, но процесът бе един от най-дългите и пикантни в историята на звездните раздели.

По всяка вероятност Хедър едва ли ще спести нещо компроментиращо за музиканта, за да може да очерни още повече имиджа на бившия си възлюбен, особено след като Маккартни вече е направил предложение на новата си изгора – 47-годишна преподавателка в Йелския университет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

хук

преди 15 години

Жълти помиярщини!

30

kiko

преди 15 години

Ами от каде да започна??Какви чалги споменавате като се говори за началото на рока.Всичко ли във вашия детски свят се върти около чалгата.Толкова сте прости и ограничени???Аз не съм роден по времето на Бйитълс,но съм слушал доста голяма част от музиката им.За онова време наистина е била гениална,но за онова време,сега е просто музика.Прочетох на доста места Джон е гениален,върха и т.н.Аз се сещам само за една песен като чуя негоеото име "представи си",наистина много положително послание носи.Но чак гений-как го определят като такъв,по какви критерий???Той си е бил един нормален музикант,с анти военни възгледи и си е бил отявлен наркоман.Просто със смърта си став символ,както много други музиканти.

29

преди 15 години

Боже, горкият Джон! Няма ли да го оставят да почива в мир?! Не стига, че си отиде толкова млад и по такъв нелеп начин, ами сега се гаврят и с паметта му! Това е ужасно! Аз съм голям фен на Бийтълс и просто съм възмутена от това, което някои хора правят за пари. Отврат!

fallback