Стависки с новата изгора - Татяна Арндголц. Снимка: Первьй канал
fallback

Албена Денкова и Максим Стависки се разделиха.

Двойката са отменили планираната за октомври сватба по време на телевизионното шоу “Ледников период”.

А само преди година Албена призна, че мечтае за красива сватба с Максим.

Тогава българката блесна в руското шоу, заедно с Игор Верник. Сега е ред на Максим да  покаже на какво е способен с партньорката си Татяна Арндголц.

 

Всеки ден Максим и Татяна прекарвали по няколко часа заедно, твърди "Московский комсомолец".

Двамата очевидно изкарват много приятно срещите си. Треньорите на двойката нееднократно забелязвали ласките на Максим - легнал в коленете на Таня, последвано от прегръдка и целувка.

След тренировките двамата си тръгват с кола, нищо че Максим има забрана да шофира след тежката катастрофа, която причини у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

214

Eп

преди 15 години

Заряазал Албена,нали видяхте колко е вярна тази информация!Точно,защото я е зарязал тя беше с него в съда сигурно!И *** хорица нека да продължават да вярват на простотийте ,които пишат журналистите!Живеел си спокойно в Русия,да бе !Кое ли му е спокойното -по цял ден да се занимава с начинаещи,да ги учи да се пързалят,голям кеф да ви кажа!

213

преди 15 години

Конвенцията за движението по пътищата, подписана в Женева - някой да знае за нея? Няма България - няма Русия, няма Украйна, Молдова или каквото се сетите... НЯМА ПРАВО ДА ШОФИРА!!! ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТА ДА НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА - ОТ РУСКИТЕ ВЛАСТИ? И защо си мислите, че Максим е зарязал Албена? И престанете да го плюете, срам нямате ли? Признал ли се за виновен? ДА. И кво искате от него още- правораздавателната система има думата. А гот ли ви беше, че стана световен шампион,а? Нали се сещате колко хора загиват по улиците- що не ги нападате шофьорите? Не ми харесва това което стана с Максим, страдам за Мануела- но и очите да му извадите на Максим не можете да върнете времето назад. Чета какво пишат повечето и се чудя - вас майки ли са ви раждали или бесни ***? Мислете за вашите действия и не сядайте пияни зад волана, не защото ще ви подгони НК, а защото Господ ще ви подгони....

212

alq

преди 15 години

Никой не оспорва, това, което е дал Максим на България. Прекланям се пред таланта му. Но това, което стори на невинни хора няма нищо общо с фигурното пързяляне, просто той трябваше да си получи заслужената присъда и да поеме вината за стореното. Но това не стана и няма да стане...Дори ако трябва да говорим за морална вина, дори такава липсва. Човека се прибра в Русия и си живее спокойно, благополучно и щастливо, и дори намери време да се влюби. Звучи цинично и несправедливо спрямо една почернена майка, загубила без време детето си и друга, която вече цяла година живее и тлее до болничното легло на дъщеря си. Заради безумието на една самозабравила се алкохолизирана "звезда"/защото Максим е бил мъртво пиян, въпреки, че това беше скрито от обществото/. И добре си е давал сметка, че дори да стане катастрофа той ще остане невредим с тази мощна кола.

fallback