Снимка: Булфото
fallback

България има нов музикален идол в лицето на Тома. Но какво ли прави предишният, първи, победител – Невена? Ами, доста е добре, бихме казали.

След като направи пълен бум с първия си албум като айдъл и жестокия първи сингъл „За тебе песен нямам“ Невена няма спиране.

Наскоро се сдоби с 4 номинации за наградите на телевизия ММ и тъй като тя не се задоволява само със стари резултати, реши да снима клип. И то не сама, а заедно с другия финалист от първия Мюзик Айдъл Тео Койчинов.

Обща песен и то с такова заглавие („Всеки път обиквам те“?). Стана интересно, я разкажете?

Невена: Още в самото начало, когато трябваше да се избират песни за албума ми „Без страх“, беше решено, че ще има дует с другия финалист от Music Idol.

Невена, ти подложи ли се на някакъв по-специален режим, с който да влезеш във форма за днешните снимки?

Невена: Аз се подлагам на режим от 3 години.

Тайната каква е?

Невена: Изисква се на първо място много воля, за да се поддържа подобна фигура. Но аз знам как съм се чувствала, когато бях с 10 кг. по-пълна и как се чувствам сега. Мога да кажа, че жертвата си заслужава. А, тайната...Тайната е, че се храня до 16 часа. След това – нищо.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Неутрална...

преди 15 години

Боже,хора кво правите?!?!?!Ква е тая завист...Точно мнението на завистливите хора като вас превърна музикалния бизнес в България в легализирана порно индустрия...Дебела жена нямала визията за певица,като се "изсмуче" почват подлите подмятания.Като няма гърди същия принцип -не става.."***,овца.."и тем подобни подли изказвания.Като сложи цици-минава графа " ". На завистливите никога не може да се угоди...Не мислите ли,че за да стане един човек изпълнител трябва да може да пее пък на визията.Или не съм права?!Може би Лучано Павароти, Принс, Стивън Тайлър (Aerosmith), Джеймс Хетфийлд (Metallica) и те не са певци според вас(е да все пак това са мъже и не е нужно да са перфектни понеже някой загорели индивиди от мъжки пол не може да се задоволят със тяхна снимка)?! В България всяка жена,която сложи цици се причислява към фолкаджийките,за вас може би и Кристина Агилера и Виктория Бекъм и хиляди световно известни дами са чалгаджийки?!Нямам думи колко простащина има по тая България...ЖАЛКО Е! На 21 години съм и искам да ви кажа ,че ме е срам от сичките тия помий,който наговорихте..засрамете се и Вие!!! А по темата аз също не харесвам Невена просто защото не слушам този стил музика, но това не значи,че не оценявам това което прави повярваите ми с цената на много лишения и труд .

61

Luboto

преди 15 години

...samo v BG forumite se pliue po vsi4ko i po vsi4ki.

60

Lora

преди 15 години

lele,lele.Kak ne vi e sram da pishete takiva prostashni!Ne jiveq v BG.Vlizala sum v chujdi forumi,chela sum dosta chujdi komentari-mi nqma takava zloba,nqma!Nikude!Vs komentari sa ot sorta na - bravo;evala;blagodarq za.... i t.n.A kakvo se sluchva pri nas????Samo pluem,obijdame,zavijdame i tova e!Na kakvo se dulji!???................

fallback