Снимка: БГНЕС
fallback

Анджелина Джоли може да се защитава не само на кино.

Холивудската звезда съобщи, че с Брад Пит държи в дома си такива пистолети, каквито  са използвани за снимките на филма Tomb Raider (Лара Крофт. Люлката на живота").

В интервю на британското издание Mail on Sunday актрисата призна, че по време на снимките много са й харесали тези автоматични пистолети и е решила да си ги има вкъщи.

“За самоотбрана купих оригинала, това е истинско оръжие, което ние използваме във филма. С Брад не сме противници на идеята човек да има такова средство за предпазване в дома си. И да - аз мога да го използвам, ако се наложи, ще се справя.” - заявила Джоли.

32- годишната актриса, която е посланик на добра воля в ООН, обяснява, че освен хладното оръжие, може да използва добре и ръцете си, с които умее доста интересни и опасни хватки.

Затова пък звездата се страхува да шофира.

Страхът й е най-вече от папараците, които я следят на всяка крачка. „Обожавам да шофирам, но в последно време това не ми се случва често, защото не обичам да бъде преследвана от папараците“, споделя Джоли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

лара крофт

преди 15 години

лара крофт е много готина

10

блейко

преди 15 години

Ъъъъ.. не че нещо ама аз съм длъжен да попитам... каква точно е връзката между пушкало което оставя дупки с размерите на главата на новородено и хладно оръжие? (почесване-по-темето)

9

Баязид Светкавицата

преди 15 години

Ленчето Пенева от страх да не я уволнят ходи без бикини на работа

fallback