Принц Уилям. Снимка: Forbes
fallback

Те са млади, богати и несемейни. А най-привлекателните сред тях са класирани от американското списание Forbes . В класацията влязоха представители на 15 монархически династии на възраст до 35 години, които още са ергени и моми.

Едва ли някой ще се учуди, че първото място е заето от принц Уилям. 25-годишният син на принц Чарлз и покойната принцеса Даяна е фаворит най-вече заради медийните си изяви.

Последван е от брат си – принц Хари. Затова пък неговият рейтинг е съвсем различен. Често се споменава в медийното пространство, че пак е хванат да пуши трева. В последно време той служи в Афганистан и (да се надяваме) е станал по-разумен.

Третото място е заето от Зара Филипс. Тя е принцеса, ако не по име, то поне по кръв. Нейната майка – принцеса Ана, реши децата й да не носят официалните титли, за да облекчи живота им. Зара спечели през 2006 г. златния медал на Европейските конни игри, а също така е решила да участва и на Олимпиадата в Китай това лято.

Номер 4 е принцеса Беатрис – дъщерята на Сара Фъргюсън. Миналата година тя завърши училище и сега се готви да постъпи в университет.

Следва я Шарлота Казираги – едновременно знаменитост и княжеска особа. Тя е известна с безупречния си вкус, наследен от нейната леля Грейс Кели, и майка й- принцеса Каролина. Тя е четвърта линия наследница на Монако.

Шестата позиция е заета от Шейх Хамдан бин Мохамед, бин Рашид ал Мактум – той е синът на шейх Мохамед бин Ражид ал Моктум, министър-председател на Дубай.

Златното седмо място е запазено за принцеса Виктория. Шведската особа е една от малкото жени в света, пряка наследница на престола. 31–годишната Виктория живее заедно с възлюбения си: фитнес – инструктор. През 1998 г. тя завърши Йелския университет и сега се готви за бъдещия си ангажимент, свързан с короната.

Принц Азим е посочен като осми в класацията. Той е четвърти в линията на наследниците за трона на Бруней.  Състоянието му се оценява на 22 милиарда долара. Азим е един от най-горещите обекти за папараците. Според слухове, той често плаща за своята известност, само и само нахалните фотографи да не присъстват на неговите празненства.

Вторият по родословното дърво за наследство след сестра си Виктория - принц Карл Филип завърши образованието си преди две години в университет със специалност “графичен дизайн”. Той е един от малкото хора на изкуството. В момента пътешества из света и снима документални филми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

vanesska

преди 13 години

toi e za men :P :*

25

преди 15 години

Seriozno...ot izbroenite pa nikoi da ne me kefi.Ne iskam princ,mnogo im teji koronata....iskam muj,dori s polovinata na tia bogatstvo:)))))

24

преди 15 години

Мъжете както винаги са написали тъпотии, Жените акцентират на материалното и парите. Само че драги жени - пари гени не правят. Още не. А и колкото пари да ви се предлагат, те вас по-хубави няма да направят, нито пък ще можете даотнесете нещо с вас. Един ден всички ние ще оставим онова, кото сме трупали цял живот и ще отнесем само това, което е в главите ни. Акцентирайте мили жени на умствения багаж, а не на портфейла на Господата. Аз пък ще си взема нашинка от село. И ще си я глдам и обичам и за мен тя ще е царица.

fallback