Снимка: Плейбой
fallback

Въпрос на време беше най-кукленската поп фолк певица - Андреа, да се съблече. 

Гола. Болезнено русата бивша манекенка- знаменитост се появи на корицата на новия брой на списание „Плейбой“.

Преди време Андреа сподели, че не намира нищо в лошо в това да прилича на кукла Барби. Не намира и нищо лошо в това да пее поп фолк.

Андреа е носителка на титлата Мис Туризъм и има почетна титла от друг местен туристически конкурс. Има връзка с боксьора Кубрат Пулев. Андреа има и по 370 кубика силикон във всяка гърда.

Вижте още


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

не поправим

преди 15 години

Много приятно,че има хора, който имат вкус и развито чувство на разбиране! Не бива эдно момиче, колкото и да вие неприятно от чувството за недосегаемост, да го игнорирате като човек. Прекрасното си остава прекрасно! Дали е със силикон или не няма значение. тя си остава жена за която нашия индивидиум трябва да се бори. Вие сигурно не сте виждали млада, красива жена на 25г., но със свои естествени цици седми размер. Аз имах това щастие да опипам тези големи и в същото време меки гърди. И все пак аз успях да истрия нейния комплекс на не пълноценност! Тя сега се гордее, че притежава такова богатство. Уважавайте всеки човек като цяло!

122

преди 15 години

Явно яко те тресат комплекси и си мислиш, че всеки свежда нещата до притежание. Нали знаеш, че никой нищо не взема от този свят. По важно е живота ти да е достоен, а не утре децата ти да ги е срам като намерят *** ти на някое списание и прочетат през колко *** с пари си преминал. Парите не правят от хората умни и уважавани същества. В днешно време е всеизвестно, че парите са в най ограниччените и безочливи хора. Мутра и мозък са две противоположности. Спортистите също не бълбукат от знания, а за чалгарите нямам думи. Парите улесняват живота, но в повечето случаи излизат много солени. Виждаш я и тая че трябва да си плесне *** някъде та някой да се сети, че има и такава.

121

Valentina

преди 15 години

Misleh si che vseki muz si gubi uma po podobni ulichnici. Ot tova koeto izchetoh tuk razbiram,che na mazete mai im e pisnalo ot praznoglavi ,modelirani i tupovati sashtestva ot zenski pol. Dano da e istina-shtastliva sum ako naistina misliat tova koeto sa napisali

fallback