Тома пя Simarik на Таркан, при това в оригинал на турски. Снимка: Булфото
fallback

Балкански ритми разтърсиха сцената на Мюзик Айдъл и тя едва не подскочи. В залата прозвучаха песни на сръбски, гръцки и дори турски език.

Ментор на талантите беше ромската певица Бони, но и Есил Дюран се намеси при изпълнението на турски - Simarik на Таркан. Парчето беше дадено на Тома, който се справи изключително добре според всички.

Най-много аплодисменти получиха Шанел с гръцкия хит на дует Антик Dinata, Dinata и Пламена, която пя Забранени град на сръбската турбофолк звезда Цеца Величкович.

След индивидуалните изпъления, които бяха солидно подкрепени от танците на балет Dream girls, започнаха дуетите. Айдълите трябваше да пеят по двойки популярни български парчета.

Нора и Пламена почти щяха да съборят зала 2 на НДК с изпълнението си на „Ветрове“ на Лили Иванова, което беше с различен аранжимент.

След дуетите Есил се появи на сцената с песента „Кен лий“, която беше с ново балканско звучене. Айдълите, водещите и дори Дони друснаха по един кючек.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

adsa

преди 15 години

Pulna prostotia e tva Music idol kato Big brother e skoro shte se izcherpi i na nikoi niama da mu pravi vpechetlenie i nikoi niama da si pravi truda da go pravi.

55

преди 15 години

чалгаджий и ! това е мотото на мюзик айдъл и въобще на цяла България, за съжаление .... затова аз се махнах от там и се чувствам много добре - тук няма простаци и чалга

54

преди 15 години

BULGARI NE GLEDAITE TEZI PROMIVKI NA MOZAKA A GLEDAITE CENITE KOITO LUDEIAT NAGORE!!!!

fallback