Емилия нашумя с голите си фотосесии докато беше бременна. Снимка: сп. "Максим"
fallback

Едно от най-важните бебета проплака в редиците на поп фолка. Русокосата певица Емилия роди първото си дете, син на име Иван.

Щастливият татко е ресторантьорът Константин (Коко) Динев и собственик на футболният клуб Вихрен, който има дъщеря от колежката на Емилия – Анелия.

Малкият Иван ще носи името на своя дядо по бащина линия, въпреки първоначалните планове да бъде кръстен на баща си Константин.

Видният наследник проплака в неделя, 11-ти май, точно в 13.15 часа, тежи 3 300 г. и е висок 51 см.

За разлика от много известни майки, които избират секциото, Емилия се оказа истинска героиня и роди Иван по естествен път.

Щастливият и състоятелен татко отпразнува раждането на сина си с купон в собственото си заведение „Кошарите“. Куп колеги на Емилия, сред които Глория, Преслава, Райна, Константин и други отпуснаха гърла за здравето на малкия Иван.

Майката Емилия нашумя с две провокативни голи фото сесии, които снима, докато беше бременна (една от които – в напреднала бременност). Докато бе бременна, певицата призна, че ще бърза да се върне на сцената. За радост на поп фолк феновете, разбира се. А тук можете да видите и новия клип на Емилия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

ivelin

преди 15 години

xaxa 6matki

54

ivelin

преди 15 години

mnogo sme6no eeeeee

53

анонимен

преди 15 години

чух че милко калайджиев ще се отказва от пайнера, защото можело коко диневски и него да оплоди...ха,ха,ха....

fallback