Гуинет явно никак не е любезна, когато се отнася до бивши годеници. Снимка: БГНЕС
fallback

Британската актриса Гуинет Полтроу отказа да поздрави бившия си годеник Брад Пит, когато научи, че ще става баща за втори път.

В момента актьорът има връзка с Анджелина Джоли, заради която се раздели с Дженифър Анистън. Брад и Анджелина вече имат една дъщера – Шайло Нувел, която бе родена през 2006 г.

Анджелина пък наскоро забременя с второто си биологично дете. Двойката, която планира сватба тази година, има и три осиновени деца – Захара, Мадокс и Пакс Тиен.

Връзката на Полтроу и Пит започна през 1995 г., след като се запознаха на снимките на филма „Седем“. Те дори се бяха сгодили, но през 1997 г. се разделиха.

И въпреки че двамата са разделени от повече от 10 години, Полтроу явно още пази горчиви спомени.

Актрисата не прояви особена радост, коягто я попитаха за бившия й годеник на предпремиерата на новия и филм „Железният човек” в Лос Анджелис. На въпроса иска ли да поздрави бъдещия татко, тя отговори „Не!“.

35-годишната Гуинет има две деца от фронтмена на бандата Coldplay Крис Мартин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

*

преди 15 години

хахха ама вие съвсем не сте добре ...тръгнали да спорят за някаква *** статия дето не се знае има ли и 5% истина в нея ... ако нямате личен живот, за който да мислите... ами тогава продължавайте да се грижите за този на другите хора. А иначе.. гледам, че тука сички плюят по другия така, че и аз да си кажа .... браво на 30 ... направо ви разби...., а 26 .... най-великия артист.... благороден, добър ... още малко ще кажеш, че лично се познавате с Брад Пит ...пък и красив е да, но чак пък най-великият.... като малка бях луда по него и и аз така си мислех.... хаха .... ама вземи порастни. Не малко хора осиновяват деца ( и то не само милионерите, както ти явно мислиш, тъй че ... това не е показател колко добър човек си)

31

преди 15 години

Да, Гуинет е красива жена. А защо трябва да му честити ли? Ами защото тако би направила всяка интелигентна жена ако уважава мъжа, с който е имала приятни мигове в живота си. А ако не го направи значи е една злобна и завистлива *** и нищо повече.

30

dnl

преди 15 години

Гуинет Полтроу е красива жена и много добра актриса. Който твърди обратното, просто няма прдстава, за какво говори. Освен това не е британка, а американка - родена е в Лос Анджелис, от майка и баща също американци (или по-точно от САЩ, да не бъркаме континент и държава). Не смятам, че след 10 годишна раздяла е длъжна да поздравява някой бивш за каквото и да е, все пак това си е нейна работа. Не разбирам тая злоба, която се лее тук.

fallback