Снимка: aomeda
fallback

Символът на сръбската поп-фолк музика Лепа Брена пристига в България, за да изнесе двучасов мегаспектакъл със своя оркестър „Сладки грех”.

На 16-ти април Лепа Брена ще кацне с личния си самолет, за да пее в столично заведение.

Сръбската музикална легенда не е пяла у нас повече от 17 години.

През 1990 година на стадион „Васил Левски” Лепа събира повече от 100 000 фенове, като този концерт все още се определя за най-мащабен не само в българската, но и в сръбската концертна дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Danko1

преди 16 години

Батка ти си супер глупав и те сажалявам щото нема да искараш до никаде. А доколкото за Лепа Брена нямате право да я оплювате, тя е велика това че вие не слушате такава музика незначи че можете да плювате преуспелите хора които имат талант. Сажелявам ви прости сте.

31

Julie

преди 16 години

"Анонимен",който си се подписал под мнение номер 30, абсолютно съм съгласна с теб!Подписвам се под думите ти, а за другия Анонимен,който казваше за Брена,че е символ на селския фолк, предлагам само да чуе тези 2 песни:1.Френски шансон в дует с Кемал Монтено:http:// .zazz.bg/play:3638527b2.Нейната песен "Pariski lokal", която си е чиста поп песен, изпълнена наживо prez 1995г.,в съпровод на Белградската филхармония: watch?v=wYJNHg_wJ8IМога да ти предложа още примери как г-жа Живойнович умее да пее достатъчно добре всякакви стилове,а не само както ти се изрази "селския фолк".

30

преди 16 години

Като чета коментарите към статията ми става ясно, че много от хората не знаят нищо по темата, ама да се изтъкнат ...и те са умни видиш ли..пишат!Какво пишете бе, ***!Първо разликата между чалгата и Лепа Брена е огромна! Когато Лепа Брена я е имало никой не си е имал и понятие, че след десетилетия ще излезе в България помията наречена чалга!Никога не слагайте под един знаменател Цветелини, Нелини и Екстри Нини и всичките други, които както каза Хисарският поп са минали през "Маказа" и при тях и Лепа Брена и другите не сръбски, а Югославски певци и певици. Също така този който казва, че човека който слуша дадена музика е ***...май той е по-голям ***.

fallback