Снимка: movieweb
fallback

Ето че доживяхме да чуем за появата на петата серия с подвизите на Рамбо. Продължението на превърналия се в класика герой на Силвестър Сталоун този път ще се снима именно в България. Така че да се стягаме да посрещаме Слай.

Този път няма да има и следа от военните тегоби на героя. Рамбо ще изпробва силите си срещу руски мафиоти. А дали те ще са по-опасни от военните, които му бяха основни врагове досега, скоро ще разберем.

Иначе пред френското издание Сталоун разказва: "Искам да опитам нещо ново, но филмът няма да бъде военен. Този пък искам да стигна по-далеч".

Историята на ветерана от Виетнамската война започва през 1972 г., когато Дейвид Моред написва книгата за героя. Десет години по-късно се появява и първата версия на големия екран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

genii

преди 16 години

аз предлагам бат Бойко срещу бат Рамбо поне на канадска борба, това ще битката на най-силните мъже на планетата, но като правите залози не забравяйте, че пулса на бат Бойко се измерва по Рихтер!!!

26

az

преди 16 години

Рамбо иде,пушка носи,дам дирим дирим дирили,опа па,сачмайлия,куршумлия,дам дири дирили,опа па! - Ела Рамбо,ела,душо,само ти ще ни оправиш!

25

musicman

преди 16 години

тия холивудски компаний в кой век живеят? направо се оляха!!!абсолютно базобразие - да дойдат в България,да снимат продължение на "Рамбо",а на всичко това ще влачат Слай и него тук!!!къв е тая Силвестър бе,къв е тоя Сталоун?!? що не вземе да си скрие някъде??? той не знае ли че си имаме по-як,по-велик и по-неунищожимо безстрашен от него?!!! при това не измислен от някой некадърен сценарист,а съвсем истински!!!!!!!!!!еееехх бат'Бойко,как те пренебрегнаха тия некадърници!!!нищо!!! а пък ти се яви на кастинг за главния "руски" мафиот,разкажи му играта на Рамбото и им объркай сценария,та да видим друг път ще си правят ли квото си те искат!!! :))))

fallback