Снимка: familyrelationships.org
fallback

Снимки от новия дом на Анджелина и Брад

Не може да се отрече, че след ги завладя истерията да осиновяват деца от далечни страни, звездите в Холивуд преоткриха още едно чувство – да са родители.

И се втурнаха да си правят и свои. Естествено на върха в тази класация са Анджелина Джоли и Брат Пит.

Поне според слуховете, 32-годишната красавица е повторно бременна от изгората си Пит.

Миналата седмица близки на влюбените обяснили пред изданието In Touch: “Благодарение на помощта на медицината, те ще имат двойна радост – момиче и момче”.

Децата се очаква да се появят на света в началото на лятото. Двойката вече се радва на две момичета – тяхната Шайло и осиновената Захара, както и синовете им Мадокс и Пакс.

И още по-естествено е след появата на деца да се намери и най-подходящото място за тяхното отглеждане. Така тръгна новината, че Брат Пит и Анджелина Джоли ще си купуват нов дом.

Избраното местенце е в Южна Франция. Двойката се е спряла на къща с шест спални, библиотека, басейн и завидна градина, разстлана на 5 акра.

Новото жилище се нарича Mas de la Chapelle St. Sixte и е било построено през 1150 г в земите на монаси.

Американският таблоид Star публикува фотографиите от дома, в който бременната Джоли ще живее през последните месеци.

Снимки от новия дом на Анджелина и Брад

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

преди 15 години

чесно казано, и без пари да ми я предложат кази къща НЯМА ДА Я ВЗЕМА. Какъв вкус имат само тия шантавелници, и мани това, ами дават и луди пари. Че е била от незнам си колко си години- много важно, чудят се къде да си дадат парите.Ако ще и палат да си вземат няма ли разбирателство -з...и. Е на,бил се занасял с детегледачката, и какво като е такава, там прости и грозни детегледачки няма. Затова дайте да си я караме по-спокойно но да сме щастливи и спокойни

13

mbeachgrl

преди 16 години

Abe 12, kak jiveqt 6 deca s dvama vyzrastni v 2 spalni???? Po princip e normalno vsqko dete da si ima staq, plus 1 spalnq za roditelite.... Samo v BG i v Rusia sme sviknali da se typchem po 3 pokoleniq v 60 kvadrata.....

12

-

преди 16 години

За какво са им 6 спални? Ще се гонят ли в тях? Най-лошата черта на такива знаменитости е,че вечно искат повече отколкото им трябва. Човек не може едновременно да спи на 2 легла, да яде за трима и да пие за петима.Добре е,че осиновяват деца,че дават добър пример за това ама все си мисля,че ако са толкова добродетелни нямаше да живеят така охолно.Вместо къща с 6 спални можеха да вземат къща с 2 спални и парите от разликата да ги дадат някъде - винаги има нужда от още дарения.

fallback