Виктория изглежда ужасно в рекламните фотоси, категорични са стилисти и модни консултанти. Снимка: Mark Jacobs
fallback

Виктория Бекъм тотално се е превърнала в жертва на модата. Звездата от години пръска луди пари за невероятно скъпи дрехи и аксесоари.

Преди време Виктория заяви, че ако сложи на рамото си чанта по-евтина от 5 000 евро, ще се поболее.

В името на модата обаче съпругата на Дейвид Бекъм стигна тотална крайност.

В новата реклама на американския дизайнер Марк Джейкъбс, на когото тя стана рекламно лице за пролетната му колекция, Вики прилича на анорексичен тайландски травестит, коментират британските медии.

На първия от рекламните фотоси Виктория е облечена в кафява рокля с розови панделки. Прическата й е някакво недоразумение, а гримът й е сякаш е станала от леглото след дълъг алкохолен делириум, не скриват изумлението си водещи стилисти.

В тънките си ръце спайс момичето е стиснало чанта Mika от колекцията на дизайнера.

Скъпоценният дамски аксесоар е изработен от кродилска кожа и струва 6 000 евро.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

Ния

преди 16 години

Съгласна съм с твоето мнение и още нещо, ако Виктория работи поне 1 час ще заприлича на типична англосаксонска ***, сега поне процедурите за разкрасяване я държат що годе! Ако всяка една българка има нейните възможности да подържа външния си вид ще е 300 пъти по - хубава от тази "жена"! И за обвинителите по - долу - изобщо не искам да приличам на същество като Виктория Бекъм, само бих искала да имам парите й!

53

sf3wfw

преди 16 години

Някой може ли да ми обясни защо когато човек си изкаже мнението, което е различно от вашето, му се нахвърляте отгоре и казвате че завижда ? За мен Виктория си е чисто грозна, *** и вманиачена материалистка и никога не бих искала да се превръщам в нейно копие ! Нямам нито капка завист към нея !

52

Руслан

преди 16 години

оф маини е,грозна като смъртта е,как може е.жалко за парите дето ги има.Вие ко сте тръгнали да я защитавате еи смотаняциии.

fallback