Линдзи Лоан ще поработи в моргата за назидание. Снимка: БГНЕС
fallback

Актрисата Линдзи Лоан, която от толкова време не е правила филм, че всички забравиха защо е известна, ще има „удоволствието“ да поработи в морга, съобщава Каналстар.

20-годишната близка приятелка на Парис Хилтън ще си има вземане-даване с трупове като част от наказанието за шофиране в нетрезво състояние, което трябва да изтърпи.

В средата на август Линдзи беше осъдена на три години условно и на десетки часове обществено полезен труд, защото беше хваната да кара автомобила си след употреба на алкохол.

През ноември Лоан работи два дни като доброволец в Червения кръст, но последните часове от наказанието ще изкара в моргата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

преди 16 години

a za na6iq hybavec staviiski, pravqt daje predavaniq...talk-show....eeehhh ybiec da si v BG na dnes6no vreme...prezidenta go nagradi....kvo pove4e da iska mom4eto...osven nov hammer i bytilka vodka

13

sladka

преди 16 години

Браво!Май трябва и при нас да въведат такова наказание та дано спрат тия убийства по пътищата.Като знаеш какво наказание те чака,ще се замислиш дали да седнеш пиян зад волана.

12

-

преди 16 години

Обществен труд и то къде... Жалко че у нас за пияните и *** шофьори почти няма.. 10 лева за ушев и лек път,, много сме зле

fallback