Снимка: blemish
fallback

Американската агенция Асошиейтед Прес (АП) вече подготви некролог за смъртта на Бритни Спиърс.

Това съобщи редакторът на светската хроника на АП Джеси Вашингтон в интервю за списание People .

„Ние не искаме това да се случи, но ако Бритни умре, това ще е едно от най-големите събития за и от дълго време. Аз мисля, а и много хора ще се съгласят с мен, че в момента Бритни е на границата на риска.

Ние, разбира се, в никакъв случай не искаме с нея да се случи най-лошото и се надяваме, че няма да ни се наложи да използваме некролога още 50 години. Но пък ако това се случи, ние трябва да сме подготвени“, каза Джеси Вашингтон.

Тя уточни, че агенцията й има доста добре развит отдел за некролози и работещите в него постоянно добавят в списъка на бъдещите покойници нови хора.

Междувременно вниманието на жълтата преса към Бритни изобщо не отслабва. Преди един ден Спиърс се появи в доста мърляв и неугледен вид в магазин Kitson в Лос Анджелес, който отвори специално за нея късно през нощта, за да може тя да пазарува без постоянното присъствие на папараците.

Които така или иначе бяха там... Певицата пристигна в магазина, облечена в мъжко яке и с раздран чорапогащник.

Но нови потвърждения на това, че Бритни има суицидни мисли и намерения, за щастие, няма.

Тъкмо обратното, безименния пръст на дясната й ръка беще украсен с нов годежен пръстен.

Той потвърди слуховете за това, че Спиърс смята да се омъжи за своя приятел от арабски произход, фотографа Аднан Халиб.

Дори се чуват слухове, че Спиърс смята да си роди от него още едно дете. Само преди броени дни заедно с Халиб бяха забелязани да си купуват тест за бременност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Бритни

преди 16 години

Съгласна съм с номер 25.Само се чудят какво да измислят за Бритнито,щото нали е била на върха и им е яко на злобарите,които нищо не са постигнали,да я видят,че се сгромолясват.

27

Richie

преди 16 години

^^

26

стан

преди 16 години

на нищо не прилича. тия съвсем са откачили. ама наистина света върви към гибел. как може да ти хрумне такова нещо, та дори и да го оповестиш?! дано си видят, ТЕ никролозите приживе!

fallback