Хилари и Джералд. Снимка: sun
fallback

Носителката на два Оскара, актрисата Хилари Суонк, отиде в болница след... некадърен стиптийз по време на снимки. Актрисата беше нокаутирана от колегата й Джерард Бътлър, заедно с когото се снимат във филма P.S. I Love You, съобщава The Sun. Звездата от филма „300“ не успял да се оправи с тирантите на панталоните си, които излетели и ударили Хилари по лицето. „Хилари е такава нежна и талантлива, а аз за малко да я убия“, каза съкрушено Бътлър. „Аз разтегнах силно еластичните тиранти напред от гърдите си. Но те взеха, че се откачиха и я удариха право в челото. Тя падна като мъртва. Само два сантиметра по-надолу, и щяха да й извадят очите“. „Текна й кръв, текнаха й сълзи и веднага й се появи огромна цицина. Наложи се да я откараме спешно в болница“, добави Бътлър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

преди 16 години

Хилари е супер.Страхотна актриса е дори се разплаках когато гледах "Момиче за милион долара".Наистина успя да ме трогне.Мисля си.........,че от всичко което бихме могли да и дадем (уважение,почитание,овации и т.нт) Тя най-малко заслужава да злорадсваме и да и се подиграваме заради някакъв глупав инцидент който дори и не е предизвикан от нея.

12

capybara

преди 16 години

abe tez mn se ligavqt be ...... za edna cicina - spe6no q otkarali v bolnicata. barvo

11

преди 16 години

Егати тирантите! Защо им дават на тези зактьори да боравят с такива опасни вещи? Виж какви неща стават.... после ще трябва да връчват оскарите посмъртно...

fallback