Митьо Крика застрахова тялото си за 1 милион евро. Снимка: Булфото
fallback
Митьо Крика стана шампион в категорията мъже „open“ на 7-мата Световна купа по културизъм Dionisopolis, която тази година се проведе в Балчик. Крика се състезаваше с конкуренти от 25 страни. Международно 10-членно жури оцени мускулите на най-силния мъж като му връчи златен медал, златна купа и грамота. Наградният фонд на Световното първенство бе 10 000 долара. След състезанието тялото на Крика беше застраховано за 1 млн. евро за една година. За подготовката му се грижел трикратният Световния шампион по културизъм Янислав Тачев. Сред досегашните титли на Крика са Републикански шампион по карате, кикбокс и силов трибой, шампион в състезанията „Крале на силата“ и „Iron man“, Шампион по културизъм, трето място на световното състезание „Strongest man“. На 7-мото Световно първенство по културизъм Dionisopolis се състезаваха и в категория жени и в категория ветерани. Сред ветераните титлата световен шампион грабна 45-годишният Душко Мадгаров от Словения, а при жените участваше дори Ан Джи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

БАТ'БАЙ ТИ ГАНЮ

преди 16 години

МИТЙОООООО........МИТЙООООО..............МИСЛЯТ ТА ,,,,,,,,,АМА ...НИ ЗНАЯТТТТТ...................500 ДЕКАРА ТУТУН ЛИ БЕШЕ КО БЕШЕ СЯЛ......

32

Dimitur

преди 16 години

"световен" ама друг път."шампион" може да е само по гребане с лъжица и бъркане в носа ...Трима участници геройски се пребориха за първите три места. Всеки взе награда и добре, че не се качи някой от публиката на сцената, защото нямаше как да е по-неподготвен от "призовата" тройка."крика" не може да влезе на финал на Републиканското по ББ. Дори младежите са по-здрави от тоя ***. При ветерани над 60 години, обаче може да се пребори за челно класиране. В останалите категории няма шанс.

31

Mage

преди 16 години

То за такава застраховка му се вика ТялоCтраХовка. Като няма ум поне тялото да оправдае разходите ако се спомене горкия мозъчен тръст. Още ли пелтечи по селските кабеларки момъка?

fallback