Азис ще води „Най-ГЕЙниалното шоу в България“. Снимка: Булфото
fallback

Още от деня на старта на новата ефирна телевизия ТВ2 – 25 ноември (неделя), Азис ще забавлява зрителите със свое всекидневно ток-шоу.

“Вечерното шоу на Азис” (или „Най-ГЕЙниалното шоу в България“) ще включва няколко поддържащи рубрики: "Новини", "Минута за поезия", "Мама, татко и аз" с ко-водещи и репортери.

Главният акцент в шоуто са срещите на Азис с популярни личности от различни сфери на обществения живот в България.

Продуцентите на “Вечерното шоу на Азис” са се погрижили за непринудена обстановка, като са предвидили и разкрепостени водещи – новинари като Катето Евро, “подмладила” се специално за новото си амплоа на репортер на Азис и небезизвестната Албена Михова.

Шестгодишният син на Витомир Саръиванов с прякора Стефан Светски е лице на рубриката „Мама, татко и аз“.

Четвъртата национална ефирна телевизия в България – ТВ2 първоначално ще излъчва седемчасова програма, която ще започва в 17:00 часа.

Освен „Вечерното шоу на Азис” ТВ2 стартира и с още няколко популярни предавания- „Пирамида”, „Мръсен долен лъжец”, „Окна” и „Стажантът” на Доналд Тръмп.

За първи път лицензодържателите на „Пирамида“ (което преди време се излъчване по bTV) са разрешили промяна във формата, а именно участието на публиката. Така всеки зрител ще може да се превърне в участник. Предаването ще въвлича популярни лица и публиката в горещите теми на деня.

„Мръсен долен лъжец” е нова за рамките на България игра. Форматът залага на три основни елемента – хумор, стратегия и напрегнато състезание. Във всяко издание на предаването участват по шестима конкурентни играчи, чиято цел е в процеса на играта да изобличат този от тях, когото смятат за „мръсен долен лъжец”.

“Окна” ще разгори страстите на зрителите с невиждани истории и лични драми, случващи се на живо в студиото на една от най-шокиращите в света шоупрограми, продуцирана в Русия. Руското предаване е изключително зрелищно, а форматът му е комбинация от ток-шоу и телевизионна психотерапия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

eleohopa

преди 15 години

mhozo te odi4dme

79

преди 15 години

Здравейте. Отдавна искам да споделя мнението си за този Азис. Според мен той е напълно нормален просто си прави ПР реклама чрез измислената си сексуалност. Той си е хетеросексуален и това си му го личи, плаща луди пари на китаеца, за да се прави и той на гей но всъщност и двамата са си напълно нормални. А що се отнася до подигравките му към Слави Трифонов, аз мисля че той и на единият пръст на Слави не може да се опре, нито по шоуменство, нито по пеене. Все пак кой е Азис стана известен край скандалната си сексуалност. Моля Ви, не му сваляйте шапка, защото всеки ден трябва да обяснявам на децата ми какъв е тоя по телевизията? Питат ме "мамо този чичко защо се прави на жена". Това е ужасно, а не виждам той какво ще обяснява на собствената си дъщеря, все пак не всичко е пари и реклама, има и други по-важни неща в живота. Горкото дете не виждам как ще учи и как ще се сблъсква с приятели по-нататък в живота. Прав беше Енчев като му каза, че няма право да си прави реклама със собственото си дете защото това е нещо свято. Не може и да го сравнявате с Венета Райкова, все пак тя не е лесбийка нали. Ако Азис си свали маската мисля че ще бъде много по-добре и много хора биха го паресвали повече.

78

ivan4 mun40 demokrat

преди 15 години

ТОЗИ ГОСПОДИН Е РОЖБА НА НОВОТО ВРЕМЕ.ТОВА ПРОСТО Е 4АЛГА. ЗА ДА ГО НЯМА ТОВА, СКАЧАЙТЕ!!! КОЙТО НЕ СКАЧА... АЗ НЕ СЪМ СЕДЕСИСТ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА...

fallback