Още от деня на старта на новата ефирна телевизия ТВ2 – 25 ноември (неделя), Азис ще забавлява зрителите със свое всекидневно ток-шоу.

“Вечерното шоу на Азис” (или „Най-ГЕЙниалното шоу в България“) ще включва няколко поддържащи рубрики: "Новини", "Минута за поезия", "Мама, татко и аз" с ко-водещи и репортери.

Главният акцент в шоуто са срещите на Азис с популярни личности от различни сфери на обществения живот в България.

Продуцентите на “Вечерното шоу на Азис” са се погрижили за непринудена обстановка, като са предвидили и разкрепостени водещи – новинари като Катето Евро, “подмладила” се специално за новото си амплоа на репортер на Азис и небезизвестната Албена Михова.

Шестгодишният син на Витомир Саръиванов с прякора Стефан Светски е лице на рубриката „Мама, татко и аз“.

Четвъртата национална ефирна телевизия в България – ТВ2 първоначално ще излъчва седемчасова програма, която ще започва в 17:00 часа.

Освен „Вечерното шоу на Азис” ТВ2 стартира и с още няколко популярни предавания- „Пирамида”, „Мръсен долен лъжец”, „Окна” и „Стажантът” на Доналд Тръмп.

За първи път лицензодържателите на „Пирамида“ (което преди време се излъчване по bTV) са разрешили промяна във формата, а именно участието на публиката. Така всеки зрител ще може да се превърне в участник. Предаването ще въвлича популярни лица и публиката в горещите теми на деня.

„Мръсен долен лъжец” е нова за рамките на България игра. Форматът залага на три основни елемента – хумор, стратегия и напрегнато състезание. Във всяко издание на предаването участват по шестима конкурентни играчи, чиято цел е в процеса на играта да изобличат този от тях, когото смятат за „мръсен долен лъжец”.

“Окна” ще разгори страстите на зрителите с невиждани истории и лични драми, случващи се на живо в студиото на една от най-шокиращите в света шоупрограми, продуцирана в Русия. Руското предаване е изключително зрелищно, а форматът му е комбинация от ток-шоу и телевизионна психотерапия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase