Дейвид Копърфийлд изнасилил жена на Бахамите? Снимка: Ройтерс
fallback

Жителка на Сиатъл обвини световноизвестния илюзионист Дейвид Копърфийлд в изнасилване, съобщава Fox News. Жената заявила в полицията, че фокустникът я е изнасилил през септември, когато е била на Бахамите.

И тъй като предполагаемият инцидент се е случил зад граница, жената не е съобщила за него, докато не се прибрала в САЩ. Както бе съобщено по-рано, в четвъртък агенти на ФБР обискираха склада на Дейвид Копърфийлд в Лас Вегас. Там се помещава Международния музей и библиотека на магията. В склада си Копърфийлд пази реквизита за номерата си и разни вещи за спомен. След обиска му бяха иззети харддискове, цифрова камера и около 2 милиона долара. Адвокатът на илюзиониста Дейвид Чеснов отказа да коментира предявеното на клиента му обвинение, като отбеляза, че срещу известните хора често биват отправяни подобни обвинения. Сега на Копърфийлд му е забранено за месец да напуска територията на САЩ. 

Според някои информации, Копърфийлд днес трябва да даде показания във връзка с делото. Истинското име на 51-годишния илюзионист е Дейвид Сет Коткин.

А един от най-известните му фокуси е изчезването на Статуята на Свободата в Ню Йорк. Тази седмица Копърфийлд щял да гастролира в Индонезия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

rqwte

преди 16 години

до номер 9 -е поне го разкажи до края де... - ох разбойноко, ооо ей разбойниче, разбойниче, ей разбойниченце....:))

16

rqwte

преди 16 години

ЗАБРАНЕНО МУ Е ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ДА НАПУСКА САЩ ....АМА ТАЗИ СЕДМИЦА ЩЕ ГАСТРОЛИРА В ИНДОНЕЗИЯ???????? ИМАТЕ ЛИ РЕДАКТОР??? ЧЕТЕТЕ ЛИ ИЗОБЩО ЧАСТ ОТ ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО БЪЛВАТЕ???

15

rowena

преди 16 години

Е не!Това вече ми идва в повече ха ха ха коткарака се разгонил хе хе хе

fallback