Наследницата на хотелската империя Парис Хилтън отново попадна в заглавията на таблоидите, този път оказвайки се в куриозно положение – със запретната рокличка и гащички на показ.

Световноизвестната блондинка така или иначе всекидневно дава повод на папараците да я снимат и подхранва обсъждането на персоната си в жълтата преса, дори ако не прави никакви изказвания, а просто в ежедневиния си живот.

Но този път Парис бе заснета да се катери по огромна ограда от ковано желязо. В неделя през нощта, след церемонията по връчването на наградите Emmy, мис Хилтън заедно с приятели отишла на вилата на родителите си в престижния квартал Бел Еър в Лос Анжелес.

Но пред знаменитата блондинка изведнъж изскочило страшно изпитание: дълго време не успяла да си спомни кода, за да отвори вратата на имението. Мислила, мислила и, разбирайки, че няма да успее да си го спомни, Парис почнала да драпа по оградата.

Като смъкнала обувките си на токчета и запретнала и така възкъсата си рокля, богаташката наследница започнала босичка да щурмува оградата от ковано желязо, висока почти 4 метра.

За щастие, няколко мъже й помогнали да превъзмогне препятствието, отбелязва сайтът X17online.com, който е публикувал пикантните фотографии на блондинката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase