3Х2 на изпита по български език... Снимка: Булфото
fallback
След като наскоро ви съобщихме, че най-известните родни тризначки, изявили се в последния сезон на Биг Брадър, имат намерение да учат в университет, е време да ви споделим и резултата.

Трите благоевградчанки се явили на приемния изпит по български език в ЮЗУ „ Неофит Рилски“ и въпреки непрекъснатите си колебания, все пак решили да учат Връзки с обществеността, или както според тях, било модерно – PR, съобщава в.“Труд“.

Девойките минали през двата кръга на изпита – първият се състоял от три граматически теста, а вторият бил есе на тема „ Можеш да напуснеш родината, но не можеш да избягаш от нея“.

Въпреки големите си очаквания и увереността, че „тоя път вече няма как да не ги приемат“, сестрите не успели да покажат дори елементарна езикова култура и логично получили двойки.

Според просветния закон, за да учат и трите висше образование, е било достатъчно само една от тях да изкара поне тройка. Но нейсе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

151

Heartbreaker

преди 16 години

Писна ми от простотии за македонци и тн.Живея в Благоевград, да границата с Македония може да се гледа от терасата, но не сме по ДЯВОЛИТЕ МАКЕДОНЦИ!Не говорим нито, на ке нито на ме, нито на га и каквото още се сетите.Следващия път когато правите заключения се поинтересувайте малко.Относно момичетата ми кухи *** са да, но се уредиха в живота и това е факт, който показва, че в България всичко е достижимо ако спиш, с когото трябва.

150

Македонец Български

преди 16 години

аре само не се *** с нас македонците оти ке ядете кютек и не съдете от 2-3 парчета за цялото стадо. Он и Бербатов е маке ама как им ги бута головете в Англия, та сички отбори го сакат да игра за них. Шо е Маке е е Юнак. бай дъ уей Американскио университет не случайно е в Благоевград - тука сме най-арните и най-умните хора с някои изключения. И не говорете за нас макетата с лошо оти и ние сме българи както са и шопите, добруджанците и сичките други български племена :) Ама ние сме най-убавите и както се пее нема по-убаво от македонско девойче. Ай сос здраве :)

149

Маки

преди 16 години

За макетата най-добре ги обрисува стария виц-Какво прави един макодененец,като иде в гората?Отгоовр-Прави чета.Какво правят двама македонци в гората?Отговор-Чета и войвода.Какво правят трима македонци-чета ,войвода и.....предател......Тия трите са явно от опасно тъпите,тъй че ет не могат да направят чета и войвода,и тирте ще са байрактарки......Ще си развяват русите умни къдрици...

fallback