Преди броени дни компанията Marquee Capital, която е посочвана като специализирана в колекционирането на всякакъв снимков и биографичен материал за Мадона, е направила своя удар.

Фирмата придобила по неведоми пътища и от неизвестен източник еротични снимки и любовни писма на Кралицата на попа, които смята да продаде на търг, стартиращ от солидната сума от 100 000 британски лири.

Вещите на Мадона са от началото на 90-те години, когато певицата беше обвързана в страстна връзка с Джеймс Олбрайт, който беше нейн бодигард и любовник от 1992г. до 1994г.

Потърсена за коментар, звездата споделила, че е ужасена и много притеснена. В този момент от живота й, наличието и продажбата на такива снимки би могло да попречи на осиновяването на малавийчето, което двамата със съпруга й, Гай Ричи, много искат.

Адвокатите на Мадона вече имат много повече работа – борят се за малкия Дейви Банда и за спирането от търг на съкровените фотоси и писма. Те заявяват, че евентуалното появяване на вещите на бял свят би било грубо правно нарушение и нагла намеса в личния живота на певицата, чиито луди години са в миналото.

От адвокатската кантора казват, че ще направят всичко по силите си да спрат предстоящата продажба и ще използват всички доводи в полза на Мадона.

„Тя вече не е това, което е била, и всичко, свързано с по-бурния й период, би попречило на добрия й имидж сега. Тя все пак има две деца и съпруг, което трябва да бъде взето под внимание“, казват адвокатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase