Тризначките ще стават студентки. Снимка: Булфото
fallback
Трите благоевградчанки, които миналата година втрещиха цяла България с изцепките си в Биг Брадър 3, пак напомниха за себе си.

След като се проявиха в цялата си колоритност, не млъкнаха нито за миг и накрая показаха възможно най-нисък коефициент на интелигентност, една от сестрите – Любов, взе че стана победителка и грабна нескромните 200 000 лева.

По-богати и възможно на най-високата стълбичка на славата, трите се опитаха да убедят цяла България, че никой не може да им стъпи на малкия пръст – нито по ум, нито по известност. Разбира се, никой, освен те самите, не повярва.

Явно все още замаяни от триминутната си слава, преди броени дни сестрите побързали да дадат официално изявление за вестник "Монитор", в което обяснили надълго и нашироко бъдещите си професионални планове.

Колкото и странно да стои думата "професионален" до имената на Вяра, Надежда и Любов.

Сестрите си имат една заветна мечта, която още в риалити шоуто споделиха с цяла България – да учат „вишу“. Година след участието си, те не са се отказали.

„Кандидатствахме. И то на четири места. Едно от тях е благоевградският университет “Неофит Рилски”. Още обаче не сме приети. Сега чакаме класирането”, обяснява Надежда.

Трите кандидатствали с български език и литература, което само по себе си е достатъчно комичен факт, имайки предвид безумния език, който използваха в Къщата, а и извън нея след финала на Биг Брадър.

Въпреки неуспеха си, блондинките са сигурни, че „тая година няма как да не стане“.

И предпочитали туризъм, вече не искали да стават PR-ки. Айде да видим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

129

Яни

преди 16 години

Гека учат децата, те ще се изучат,повечко усилия и хоп ще станат вишистки.Защо им дсе завижда толкова много.Три деца как се гледат на една възраст.Дали майка им е имала време да се занимава с тях, пък и кой знае на какви учителки са попаднали?Не им завиждайте,ами и вие правете по три деца да се запази нацията им.

128

Anton

преди 16 години

Простотия на простотиите...хубаво да се посмеем малко :))...но както тук някои коментира аре стига даваите и смислени новини :((

127

журналистка

преди 16 години

"От: DidiDa kaja 4esno taq novina e mnogo dalga i pretapkana s nenujna informaciq. Kato 4ovek zavar6il jurnalistika i rabote6t v mediq - tova e moeto mnenie."Като човек също завършил журналистика да ти кажа "чесно" ми се струва, че и ти си завършила малко по другия начин. Или пък в Шуменския университет. Или във Варненския свободен. Защото не си научила българския. ЧесТно да ти кажа незнам в коя медия работиш, но някой месТен весТник ще да е.А за тризначките - тия 200 000 явно са ги изхарчили за апартаментите + фонд "да станем студен(т)ки с виШУ".

fallback