Юлия и Лена са твърдо решени да подкрепят гей-парада, който ще се проведе в Москва в края на май. Снимка: tatu.ru
fallback

Солистките на група „Тату“ Юлия Волкова и Лена Катина са твърдо решени да подкрепят гей-парада, който ще се проведе в Москва в края на май.

„Ние никога не сме предавали феновете си и винаги сме смятали, че любовта ни няма ограничения“- споделят скандалните изпълнителки пред руския всекидневник „Твой день“.

Ще прекъснем за кратко работата си в Лос Анджелис и ще долетим в Москва, за да подкрепим гей-парада, категорични са Юлия и Лена.

За да подкрепят сексуалните малцинства в страната Юлия и Лена са решили да участват не просто като част от тълпата.

За "Тату" сега е много важно да запазят многомилионната си армия от фенове, тъй като част от поклонниците им загубиха интереса си към тях, защото в последния си албум не наблегнаха на хомосексуалната тематика, коментира „Твой день“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

patityyyy

преди 15 години

MNOGO SA QKI{}{}{}

21

преди 15 години

ужас руски простащини от соц бабички певачки на се се ре сега тези изродки тука ужас

20

desi

преди 15 години

Бях им голяма фенка като малка и наистина им се възхищавах за начина по-който показват близостта си и знаех,че не са лесбийки все пак.Знаех,че може би това е за бизнеса..но се надявах,че не всичко е за бизнеса.Просто изведнъж "БУМ" и всичките им моменти и цялата им обич една към друга вече ги няма..Дори Лена не е била поканена на сватбата на Юля..Е,те доказаха,че двама човека могат да се обичат силно,но това да приключи...Или да се окаже измама..

fallback