Осми март е ден на трудовата жена! Осми март е... спокойно, няма да ви заливаме с осмомартенски лозунги от преди двадесетина години.

По случай случая решихме да ви залеем с красотата и всеотдайността на една истинска труженичка.

Която се труди яко, много яко. Чак пот се лее от челото й. И не само пот. И не само от челото.

Тя работи като медицинска сестра. Да, сериозно. Помага на болните в Будапеща, разнася хапчета по стаите, облечена в бяла престилка

Тя помага и на много двойки, самотни, доволни и незадоволени мъже (и жени) да се почувстват специално не само на осми март.

И ако бялата престилка ви е навяла еротични мисли, имате право – говорим за и с Дора Вентер – една от звездите на унгарската порно-индустрия.

Родена е преди 30 години в малко планинско селце в северните части на Унгария. Има брат и сестра. Когато завършва средното си образование, я приемат в медицински колеж.

След като завършва образованието си, се мести в Будапеща, където работи в университетски медицински център. Там получава професионално обучение в продължение на три години. През 1999 г. започва да се снима в порно продукции.

Дора Вентер ще посети България за еротичното изложение „Eros Show”, което ще се състои от 21 до 24 март в столичната зала ”Универсиада”.

Дора, от колко време се занимаваш с порно?

Близо от 8 години участвам в порно филми, не мога да преброя за този период в колко сцени съм участвала.

Общо 3 пъти са награждавали работата ми в Барселона, в Малока и Лас Вегас. Смятам да се снимам, докато продуцентите и феновете ми се интересуват от мен.

Ще идваш в България. С какво ще изненадаш българските си почитатели?

Да, ще посетя страната ви за еротичното изложение „Eros Show”. Засега няма да издавам каква ще бъде програмата ми, защото ще разваля изненадата. Определено зрителите, дошли на изложението, няма да останат разочаровани.

Колежката ми Мария Белучи, която гостува миналата година за еротичния фест в София, ми каза, че българските мъже са страхотна публика и не мисля да ги разочаровам.

Защо реши да се захванеш с порно? Заради парите ли?

Едната причина, поради която започнах, бяха парите. Когато се преместих да уча за медицинска сестра далеч от дома, се почувствах за първи път самостоятелна. Все пак, всеки знае, че заплатите на медицинските сестри не са много големи - поне така е в Унгария.

Така че реших да се захвана и с нещо по-доходоносно, за да си осигуря бъдещето. Въпреки че загубих девствеността си на 20 години, мечтаех да се снимам в еротични филми.

В същото време бях доволна и от професията си, която бях избрала-винаги съм искала да помагам на болни хора. В края на април 1999 г., след като мислих близо цяла седмица, отидох на кастинг за порно актриси.

Спомням си, че когато се снимах за първи път, бях доста нервна. Оттогава досега имам доста филми. В момента работя в медицински център, защото вече мога да си позволя да се снимам от време на време.

Как съчетаваш професията на медицинска сестра и на порно актриса?

Морално абсолютно мога да ги съчетая двете неща, а другото изисква организация.

Пациентите не се ли възбуждат, докато ги лекуваш?

Пациентите ми ме виждат като медицинска сестра, а не като порно актриса, не ги бъркам двете.

Прилагаш ли нещо от професията на медицинска сестра в порното?

Ако се наложи, давам на партньора ми хапче за глава.

Как реагираха колегите ти в болницата, като разбраха с какво друго си изкарваш хляба?

Отначало бяха учудени, разпитваха ме. После проявиха разбиране. Никога не бъркам двете неща, отношението ми е абсолютно различно.

Като медицинска сестра не си докарваш кой знае каква заплата, а от порното падат доста пари. Защо продължаваш да работиш като медицинска сестра?

Обичам да бъда медицинска сестра. Сега вече мога да реша дали да участвам в дадена продукция или не. Така имам повече свободно време да се отдам на професията си.

За какво мечтаеше като беше малка?

Определено не се виждах като порно актриса. Няма такова дете на земята, на което това да му е мечтата, да стане порно актриса. Всъщност тази професия официално не съществува, така че не я преподават в училище, по-скоро случайно подадат на филмите или списанията.

В главите на децата сексът като такъв изобщо не им минава през акъла. Спомням си, че като бях ученичка вместо да залягам над уроците, предпочитах да се занимавам с кунг фу, да излизам по дискотеки, да се запознавам с нови приятели-като всички останали тийнеджъри.

Родителите ти не се ли сърдят, че упражняваш тази професия?

Моите родители проявяват разбиране. Не са ме затормозявали с това, те ме обичат.

Чувала ли си обиди и подмятания зад гърба ти и как се справяш с тях?

Не съм чувала някой да говори зад гърба ми лоши неща. Живея си живота, никой няма право да ме осъжда, не се държа скандално.

Какво най-много ти харесва в порното?

Ходя в различни държави, запознавам се с много мили хора, приятна е работата, добри са парите.

С колко най-много партньори сте се снимали на една сцена?

Имах една сцена, в която партньорите ми бяха 6 мъже.

А най-трудната ти поза по време на снимки?

Най-трудната поза за мен беше riverse-cowgirl, защото според мен е скучна, ако трябва постоянно да гледам в камерата, така не мога да виждам партньора, с който се снимам.

Възбуждаш ли се наистина или всичко е само игра пред камерата?

Често ми задават този въпрос. Случвало се е да имам оргазъм, но по принцип - не, защото трябва да внимавам за сцената и движението на камерата. Все пак, това ми е работата и гледам да си я върша добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase