Снимка: iStock
fallback

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 14 – 20 октомври 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
Началото на периода може да е съпроводено с леки тревоги предимно в професионалната сфера. Пълнолунието на 17-и е във вашия знак и е вероятно стари конфликти отново да придобият актуалност. Избягвайте импулсивните реакции, които ще предизвикат още повече неприятности. През втората половина на седмицата обстановката бавно, но устойчиво ще се нормализира. Ще успеете да се справите с проблеми, засягащи финансовия ви статус.

Телец
Проблемните теми в началото на седмицата ще са свързани с личните отношения. Контролирайте емоциите, за да избегнете пристъпите на агресия. След средата на седмицата творческият потенциал и работоспособността ви осезателно ще се повишат. Деловите контакти ще са интензивни, ще създадете нови запознанства, ще стабилизирате съществуващите. В края на периода ще получите информация, благодарение на която ще си изясните причините за някои отминали преживявания и ще стигнете до правилни заключения относно тях.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 3 часа

Бог да ви закриля вас и вашето семейство въз тези тежки времена

fallback