Снимка: iStock
fallback

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 7 – 13 октомври 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще разполагате с устойчиви условия за напредък. От съществено значение е да намерите баланс между спонтанната инициатива и разумните решения. В средата на седмицата е възможно да се появят проблеми и конфликтни ситуации предимно на работното място. Ще довършите успешно дейностите, с които сте се заели самостоятелно, по собствено убеждение, проявили сте последователност и сте инвестирали ресурси.

Телец

Приоритетни за решаване ще се окажат финансовите въпроси. Някои процеси ще протичат по-бавно, но така пък ще разполагате с възможност да ги обмислите задълбочено. Положените до момента усилия ще дадат реални резултати, изразяващи се в приходи. В средата на седмицата ще можете да проведете разговори, засягащи реализацията на дългосрочните ви планове и уреждане на имотни сделки. Отношенията от всякакъв характер ще са удовлетворителни.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 3 часа

Таро ще хвърляте ли днес?

2

предрекох

преди 4 часа

даяк и ярак за всички зодии

1

Анонимен

преди 6 часа

Алена бичи безплатни хороскопи :)))

fallback