Снимка: iStock
fallback

Да започнете да излизате с човек, който наскоро е прекъснал своя дълга, сериозна връзка, невинаги е добра идея. Срещите с такъв потенциален партньор могат да бъдат трудна работа и да ви заведат до задънена улица. Въпреки че този човек може да твърди, че „напълно е преодолял“ бившата си половинка,  сърцето му всъщност може все още да не е напълно свободно.

Може да ви се струва, че този човек искрено ви харесва и все пак той може още да е пристрастен към ексгаджето си и да не успее да се отърси от това.

Вие заслужавате човек, който е 100 процента фокусиран върху вас, а не върху последната си половинка, така че, за да ви помогнем да определите дали обектът на интереса ви наистина е готов да продължи напред, ето седем улики, за които да внимавате:

1. Вашият нов любим често споменава името на бившата си

Ако даден човек постоянно говори за бившата си, вероятно все още мисли за нея. Един от издайническите признаци, че тя очевидно е в ума му е, ако той вмята името ѝ често в разговори и то в емоционално натоварени моменти, като по време на секс или спор.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 14 минути

В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail

10

Анонимен

преди 1 час

Ако само мама ви е казвала, че сте много красив.

9

Анонимен

преди 2 часа

голем бyклук

fallback