Снимка: Istock
fallback

Търсенето на истинската любов е нещо, към което повечето хора се стремят. Надали ще попаднете на някого, който ще ви каже, че не търси обич, разбиране, щастие в любовта. Но откриването на истинската любов често е предизвикателство, пред което животът ви поставя. Намирането на перфектния и напълно подходящ партньор понякога е трудна задача и обстоятелствата невинаги зависят от вас.

Но ако сте срещнали човек, с когото се чувствате повече от прекрасно, значи може би сте открили и истинската любов.

Ето и 8-те неща, които ще почувствате, ако сте намерили любовта на живота си.

1. Романтична любов.

Ако изпитвате романтични желания към партньора си, искате да го радвате с изненадващи подаръци, да му приготвяте любимата вечеря, да се усамотявате и да се гушкате на приглушена светлина, значи сте открили истинската любов. Романтиката и желанието да си я осигурите заедно е белег на това.

2. Желание да продължите напред заедно.

Един от признаците, че сте намерили истинската любов е, когато ви се прииска да продължите живота си заедно с този човек. Мечтаете да развиете връзката си, да я надградите и да я превърнете в нещо истинско за цял живот.

3. Вие сте заедно срещу света.

Когато сте открили истинската любов в очите на партньора си, вие ще сте готови да бъдете един до друг във всяко предизвикателство. Ще се изправяте срещу всички предизвикателства, проблеми, хора, бъркащи се в отношенията ви, обстоятелства, които ще се опитват да ви разделят. Всичко това няма да е възможно, защото вие сте заедно един до друг във всяка трудност.

Източник:  Ако не чувствате тези 8 неща, значи не е любов 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Трифон

преди 1 месец

Бих добавил 9. Водите война вкъщи, но не се разделята и 10. Развели сте се, но криете от срам и не се разделяте.

2

Анонимен

преди 1 месец

Приятни сънища!

1

Направете си извод

преди 1 месец

Имах много свястна колежка. Почина преди няколко години като пенсионерка. Още когато постъпих на работа като младо специалистче, ми направи впечатление, че всички я даваха за пример като щастлива жена с много сполучлив брак. Омъжила се на 17 г., още преди да започне следването си в университет, а женихът бил 20-годишен старшина-школник. С времето се убедих, че наистина бракът й е щастлив. Тя обаче казваше на нас, младите:"Поне веднъж в годината човек взима решение да се разведе. После размисля."

fallback