Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода 5 – 11 август 2024. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен
Домашно-битовите и финансови въпроси ще погълнат почти изцяло вниманието ви. Почти сигурно е, че ще са взаимносвързани. Безпредметно е да се опитвате да ги решавате самостоятелно. Ще сте много по-ефективни, ако въвлечете и близките си в тези дейности. Ще се подобрят и отношенията, и взаимодействието ви. Съсредоточавайте се максимално, когато се налага да попълвате документи, особено ако са с финансово съдържание. Ще се окажете изправени пред необходимостта да подобрите професионалните си умения. Направете го старателно.

Телец
Не се престаравайте, но и не мързелувайте. Разпределете равномерно времето между работа и почивка. Посветете част от него на близките, на любимите занимания, а и на приятелите. Дали ще ви е скучно или интересно, зависи изцяло от вас. Подхождайте отговорно към справянето с професионалните задачи и най-вече, не ги отлагайте. Колкото по-бързо се справите с професионалните задължения, с толкова повече време за развлечения ще разполагате.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase