Снимка: Istock

В забързаното ежедневие сигурно ви се налага да сте строги и отговорни, особено ако заемате ръководна позиция в работата. Може би смятате, че забавлението е несериозна дейност, която е привична само за децата. Е, помислете отново! Вижте в следващите редове как да внесете малко повече радост в живота си:

Търсете смеха

Смехът обикновено означава, че се забавлявате. Гледайте забавни филми, телевизионни предавания или стендъп комедии, за да получите здравословна доза смях в живота си. Вижте забавни видеоклипове или мемета, които вашите приятели публикуват в социалните медии. Разказвайте вицове, когато излизате с приятели или семейството си. Със сигурност ще се чувствате по-малко стресирани и по-щастливи, ако се смеете и се забавлявате повече! Споделяйте забавно съдържание с други, за да разпространите смеха. Изпратете на приятел забавно видео в YouTube или споделете забавна статия на страницата си във Facebook.

Търсете начини да направите работата забавна
Вероятно прекарвате много време на работа, така че се опитайте да му се насладите малко. Свържете се с колегите си, като създадете малки ритуали, които носят забавление в офиса. Шегувайте се с колеги, когато е подходящо, като по този начин внесете малко смях в деня си. Присъединете се към офис екип или клуб, за да направите работата по-социална.

Всичко, което ви помага да очаквате с нетърпение да ходите на работа, е чудесен начин да направите живота си по-забавен! Например можете да носите бисквитки на работа всяка сряда. Украсете работното си пространство с неща, които ви правят щастливи. Поставете например семейни снимки или снимки от скорошна ваканция в кабинета си. Ако се чувствате отегчени на работа, направете си почивка и отидете на разходка. Излизането навън може наистина да освежи деня ви.

Източник: 6 трика, с които да внесете повече забавление в живота си 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase