Снимка: Istock

В трудни моменти със сигурност сте усещали присъствието на някаква висша сила. Вероятно не можете напълно да си обясните това, но знаете, че то съществува. Как да разберете, че вашите духовни водачи се опитват да се свържат с вас? Ето и някои признаци:

Имате видения при медитация или особени сънища

Духовните водачи често се свързват с нас и предават посланията си чрез сънища и видения по време на медитация. Когато сънуваме или медитираме, ние се приравняваме към други духовни сфери, което улеснява нашите духовни водачи да се свързват с нас. Тъй като умът ни е спокоен, ние ставаме по-отворени да получаваме божествени сигнали.

Духовните водачи създават ярки сценарии, за да привлекат вниманието ни през това време и да предадат важно съобщение. Най-добре е да поискате напътствие искрено и обмислено, преди да медитирате или да заспите, когато почувствате, че духовните водачи общуват.

Притежавате по-остри сетива

Тъй като духовните водачи общуват предимно чрез косвени средства, те често изострят сетивата ни, за да ни направят по-наблюдателни и да забелязваме техните сигнали. Може да забележим техните послания, но може да не ги разберем напълно в началото. Но запазването на спокойствие и отвореността към опита може да ни помогне да дешифрираме сигналите им.

Източник:  6 знака, че духовните ви водачи се опитват да се свържат с вас 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase