Снимка: Istock

Според звездната карта, любовта ще ни носи разнообразие от емоции. Всичко започва с Венера в знака на Рак, която прави секстил към странния Уран. Двете планети ни насърчават да рискуваме с любовта.

Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен 

Скъпи Овни, вие не сте известни като срамежливи и мълчаливи, но тази седмица ще получите още по-голяма доза смелост да говорите за себе си, когато става дума за любовния ви живот и личните ви желания. Вашата управляваща планета Марс навлиза в комуникационния ви сектор, което подхранва тази енергия.

Обвързаните Овни ще имат желанието да разговарят повече с партньора си. Но ако разговорите ви не са вълнуващи, има опасност да ви доскучае. Ако сте необвързани, няма да имате никакви притеснения да влизате по-често в нови социални контакти.

Телец

Скъпи Телци, определено жадувате за промяна и това означава, че може да се превърнете в разрушителна топка в любовния си живот, ако не внимавате. Марс и Уран правят точен съвпад в знака на Телец.

Този аспект предизвиква всякакъв вид импулсивност и увеличава риска от инциденти или грешки. Когато приложите тази енергия в любовния си живот, бъдете предпазливи с прибързаните действия, за които може да съжалявате след това. Това може да се отнася за всичко – от връзка за една нощ, която искате да повторите, до конфликти с настоящия ви партньор.

Близнаци

В началото на седмицата може да сте готови да се откажете от любовта. Това ще важи особено за онези представители на зодията, чиито желания са били осуетени – в любовта и в други области на живота ви. Марс, планетата на действието, е заседнал във вашия 12-ти дом на самотата, което ви кара да се чувствате така, сякаш сте невидими.

За щастие, до събота това със сигурност ще се промени, тъй като Марс най-накрая ще продължи движението си извън вашия зодиакален знак. Определено желанията започват да се сбъдват!

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase