Снимка: Istock
fallback

Палитрата от чувства и емоции, които изпитвате, когато сте влюбени и сте във връзка, е огромна. В зависимост от това какъв човек е партньорът ви, какви личностни особености и качества притежава, как подхожда към вас и връзката ви, зависи от какви емоции ще бъде белязана тя.

Но измежду цветното многообразие от чувства се открояват три, които задължително всяка влюбена двойка трябва да изпита.

Кои са трите емоции, които трябва да изпитате във връзката си?

1. Сигурност.

Една истински стабилна и дълбока връзка не може да просъществува без усещане за сигурност. Именно сигурността е онази емоция, която поражда след себе си радост, удоволствие, уязвимост, дълбока връзка и интимност. Когато се чувствате сигурни в партньора си, знаете, че можете да се опрете на него във всяка ситуация и определено не изпитвате страх да покажете слабите си страни, това е прекрасен белег на сигурност. Тя ви кара да потъвате още по-дълбоко и с огромно удоволствие в отношенията си, превръщайки ги в хармонична връзка с поглед в бъдещето.

2. Смелост.

Смелостта е есенциално чувство, което е от изключително значение за здравината и плътността на връзката. Смелостта е двигателят, който ви подтиква да бъдете креативни, да работите заедно за щастието си, да се радвате на една вибрираща от чувства и близост връзка. Когато смелостта заема значителна част от вътрешния ви свят, това е белег, че сте готови на всичко за партньора и връзката си. Щастието и споделеността ви дават сила и кураж да се впускате във всякакви предизвикателства, защото знаете, че имате партньора си до себе си и той има вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Т

преди 1 месец

Няма да е полит коректно ако напиша. За това няма, но ако ви гонят с нож, гледайте да не ви стигнат :)

9

До 8

преди 1 месец

Твоят съсед само е спечелил, щом като още на млади години се е отървал от жена, която го изоставя само защото тази година не може да я заведе на море. Ако е умен, ще черпи! Жалко е за детето, защото няма да расте с двама родители.

8

Анонимен

преди 1 месец

Пример доколко съветът тук е адекватен. Младо семейство живееше до мен. Имат малко тогава(преди година) бебе. Изведнъж почвам да чувам всеки ден викове и скандали. Защо? Мъжът казал на жената, че разходите с бебето са големи и не може да си позволи да отидат тази година на море. Седмици наред бяха крясъци от жената и накрая го заряза. Жените нямат физическа сила и агресията им е вербална и психологическа- сплетни и т.н. Всичко споделено от мъжа просто използват като оръжие. Споделяне ли?

fallback