Снимка: iStock
fallback

Разбирането на динамиката на една връзка често може да изглежда като опит за картографиране на неизследвана територия – тя е изключително сложна, изпълнена с мистерии и пълна с неща, които не разбирате.

Подобно на връзката, и мъжете, и жените имат специфични нужди, желания и неща, които няма да толерират в една връзка, които понякога могат да бъдат трудни за разбиране.

Тази статия ще ви помогне да разберете нещата, които никой мъж не би толерирал от жената във връзката  им, според психологията.

А ето и кои са тези нетърпими поведения:

1. Липса на доверие

Мъжете често са обусловени от обществото да разчитат на себе си и да бъдат независими. Ценят личното си пространство и свобода. Ето защо всякакви неоснователни подозрения или обвинения могат да доведат до напрежение.

Когато една жена не вярва на партньора си без основателни причини, това изпраща сигнал, че тя не вярва в него или намеренията му. Тази липса на вяра може да бъде непоносима за много мъже.

Важно е обаче да запомните, че доверието е двупосочна улица. То трябва да бъде спечелено, уважавано и подхранвано и от двете страни.

Не забравяйте, че комуникацията е ключът към изграждането и поддържането на доверие. Откритият, честен диалог насърчава разбирането и намалява недоразуменията.

Именно чрез тези разговори можем наистина да се свържем с нашите партньори и да създадем отношения, които са пълноценни и автентични.

Цялата статия четете в Тiaoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Патилански извод

преди 1 месец

Непоносимо е, ако съпругата му води безкрайна домашна война с неговата майка или ако определи на нейната майка ролята на постоянен домашен съветник, който същевременно е и нещо като началник на семейството на дъщеря си и думата на този началник е нещо като закон!

13

Анонимен

преди 1 месец

Да вони отвсякъде и да не е избръснала чаталосфинктера

12

Бай Илийчо

преди 1 месец

Нимой да готви. Нимой да шие. Арчи пари за глупости.Слуша м.а.к.я. си.Се недоволна.Не пуска отзад.Не прай убави кавалчета.Не чисти у къщи.Не млъква.Такваз шута...

fallback