Снимка: Istock

Без значение дали сте планирали ваканция през този месец, вижте в следващите редове дали към вълнуващите летни моменти ще добавите и малко романтика. Ето кои зодии ще са късметлии в любовта през юли.

Близнаци

Следващите месеци ще са вълнуващо време за Близнаците, благодарение на това, че Юпитер осветява техния знак за първи път от повече от десетилетие.

Лятото на 2024 е по същество началото на този магически период на растеж и късмет, така че бъдете готови да се забавлявате и да се насладите на жизнерадостната енергия, която тече по пътя ви.

Това лято носи някои големи блясъци за Близнаците, така че може да откриете, че се чувствате по-уверени в себе си и по-оптимистични за това, което предстои. Вашата личност е по-магнетична от всякога и юли е фантастично време да прегърнете социалната си природа и да се насладите на хубави моменти с приятели.

Новолунието в Лъв на 4 август е друг вълнуващ момент за социалния ви живот, така че очаквайте запомнящи се събития. В допълнение към това, че Юпитер ще бъде при вас през цялото лято, планетата Венера с влюбени очи ще започне да преминава през най-игривата и страстна зона на вашата карта до края на август, носейки ви много творческо вдъхновение и романтични перспективи през последния етап от лятото.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase