Снимка: iStock

Като хора ние по своята същност търсим романтика, приятелство и любов в едно. Това са стълбовете на една здрава и пълноценна връзка. Когато намерим партньор, който подхранва нашия растеж, повдига духа ни и ни кара да се чувстваме обичани и ценени, знаем, че сме открили специален човек.

Това е, което имаме предвид под „перфектен партньор“ – някой, който е нещо повече от наша половинка в живота. Човек, който е наш довереник, наша скала, най-големият ни защитник и наш фен.

Психологията хвърля светлина върху някои признаци, които ни помагат да идентифицираме този човек в живота ни. Тези знаци не винаги са големи жестове - те често са фини, но сигурни индикатори за дълбока, трайна любов.

Този статия ще ви помогне да потвърдите дали сте намерили „единствения“ или ще ви насочи по време на пътуването ви, за да го намерите:

1. Този човек празнува вашите успехи

Когато говорим за намирането на вашия  перфектен партньор, често малките неща са най-важни. Един такъв знак е как той реагира на вашите успехи.

Този човек трябва да бъде искрено щастлив и развълнуван, когато успеете. Той няма да гледа на вашите постижения като заплаха или конкуренция; Вместо това ще ги вижда като споделени победи.

Може да забележите, че той се гордее с постиженията ви, споделя радостта ви с другите и е най-шумната ви мажоретка. Той дори може да направи всичко възможно, за да направи успеха ви специален – може би с изненадващо празненство или мила бележка.

Това поведение не е за показ; идва от място на чиста любов и възхищение. Той ви цени заради това, което сте и какво сте постигнали, и искат да ви види да процъфтявате във всички аспекти на живота.

Това е повече от просто подкрепа – става въпрос за инвестиране във вашето щастие и успех, сякаш са негови собствени.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase