Снимка: Istock
fallback

Случвало ли ви се е да познавате даден мъж от години или пък отскоро, да сте се приемали само като приятели, но впоследствие да сте развили дълбоки чувства към него? Тогава започвате да се чудите дали и при него се е случила тази промяна и той изпитва повече емоции към вас.

Вижте 8 знака, че той ви смята за повече от просто приятелка.

1. Той ви познава отвътре и отвън – Приятел, който искрено ви харесва като жена, ще положи усилия да ви опознае отвътре и отвън. Ще знае много дребни детайли за вас, подробности от живота и ще ви покаже, че е наясно с тях. Това е първият знак, че той иска нещо повече от приятелство. Силният интерес към личността ви го издава.

2. Обича да излиза с вас – Как да разберете дали той иска да бъдете повече от приятели? Обърнете внимание на това дали е започнал да се старае повече да прекарва възможно най-много време с вас. Ако приятел ви харесва романтично, вероятно ще направи всичко по силите си, за да се срещате по-често, срещите ви да са приятни.

3. Проявява признаци на ревност, които не се случват в случайна връзка между познати или просто приятели – Това се усеща по погледа му, по това, че се интересува какво ще правите в почивните дни. Може дори да ви задава и други въпроси, с които се опитва да разбере повече за личния ви живот и дали се срещате с някого.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 4 месеца

Често сигобара, докато си мисли че не го гледате

19

Трифон

преди 4 месеца

Ако е хомо значи иска да сте приятелки иначе има други мисли за вас.

18

Itso

преди 4 месеца

Ако му става *** докато ви пипа по цицитe,значи иска да топне чушката в зелника.

fallback