Снимка: iStock

От ретрограден Меркурий преминава в директен в знака Риби на 25 април 2024 г. В астрологията Меркурий се счита за една от вътрешните планети и има значително влияние върху комуникацията, интелекта, разсъжденията и обработката на информация. Силата и разположението му в нашите рождени карти определя как се изразяваме устно и писмено, както и как възприемаме и интерпретираме информацията. Меркурий представлява интелигентност, аналитично мислене и способности за решаване на проблеми. Той управлява нашия рационален ум и как обработваме информацията логично.

Меркурий също се свързва с младостта, любопитството и жаждата за знания. Представлява любознателната природа на ума и желанието за изследване на нови идеи и концепции. Смята се за жизненоважна планета в астрологията, отразяваща начина, по който възприемаме и взаимодействаме със света около нас на когнитивно ниво.

Меркурий в Риби: Характеристики

Меркурий в Риби влияе върху комуникацията, креативността и духовността на зодиакалните знаци. Когато той е в зодиакалния знак Риби, носи смесица от планетата на комуникацията и интелекта с чувствителните и интуитивни енергии на Риби.

Цялата статия можете да прочетете  в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase