Снимка: Istock

Това красиво, деликатно растение се смята за изключително мощно според учението фъншуй. То се казва Crasula ovata, но е наричано Дърво на живота, като се счита за символ на успеха, парите и благосъстоянието. Ако искате да се радвате на успехи и постижения, които да материализирате, помислете къде в дома си можете да поставите Дървото на живота.

Една от причините да се смята за привличащо богатство и просперитет във фъншуй са гладките, лъскави листа на растението. Също така се счита, че в листата му се задържа вода, което също се свързва с идеята за богатство и успех. Растението е много устойчиво и дълголетно, успява да оцелее при всякакви условия, което също допринася за символиката за сила и устойчивост.

Листата му винаги са зелени, като символ на богатството, което продължава да расте през годините.

Къде да поставите Дървото на живота, за да привлича богатство?

Според фъншуй енергията преминава през всичко, включително и през растенията. А Дървото на живота се отличава с мощна енергия, за която се вярва, че привлича парите и успеха, както и стимулира професионалното ни израстване. Когато е позиционирано на стратегическо място в дома, растението може да ни бъде особено полезно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase