Снимка: Istock

 В живота си срещаме различни хора. Някои познаваме от нашето детство и ученически години, други срещаме в университета, работата и т. н. Взаимоотношенията ни с някои от тях могат да бъдат доста объркващи и да получим смесени сигнали, че с някои може да създадем приятелство.

Кои са знаците, че отсрещната страна няма нищо против да общува с нас, но не смята да ни бъде приятел?

1. По-често вие сте тези, които ги търсите – Ако въпросният човек никога не ви се обажда или не ви пише, отговаря уклончиво, когато вие му пишете, то това е знак на липса на приятелство. Оправданията, че е много зает, са абсолютен знак за нежелание за комуникация с вас.

2. Търсят ви, само когато им трябва нещо – Това е още един знак, че въпросният човек е интересчия и не желае да ви бъде приятел. Напълно нормално е приятелите да търсят помощ от време на време. Това обаче не трябва да е единствената причина, за да бъдете потърсени.

3. Дават ви неубедителни обяснения – Особено когато сте насрочили среща, а те я отменят в последния момент. Може би дори няма да ви вдигнат на момента, когато ги търсите, а след това ще ви представят една зле скалъпена лъжа.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase