Снимка: Istock

Любовта трябва да ни носи хубави емоции. Да ни помага да растем, да ставаме по-добра версия на себе си, да ни вдъхновява и учи на нови ценни неща. Но това невинаги е възможно. Една любовна връзка преминава през изпитания – хубави и лоши, в които разбираме много за партньора ни, но и за нас самите.

Стресът е навсякъде край нас, дори във взаимоотношенията ни. Как да го разпознаете?

Вижте 10 признака.

1. Финансови притеснения – Независимо дали решавате кой да плати сметката на среща или планирате общ бюджет, след като заживеете заедно, финансовите несъответствия или разногласия могат да бъдат благодатна почва за стрес във връзката. Парите са една от най-честите причини за раздяла.

2. Проблеми с доверието – Проблемите с доверието невинаги произтичат от конкретни доказателства за предателство; понякога те се подхранват от несигурност или минал опит. Въпреки това, ако в настояща връзка, партньорът ни е дал повод да се съмняваме в лоялността му, то определено това води до стрес.

3. Комуникационни бариери – Има разлика между говорене и общуване. Проблемите с комуникацията във връзката могат да варират от прости недоразумения до дълбоко вкоренени модели на избягване на дискусии по важни и за двамата въпроси.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase