Снимка: iStock

За много хора в днешно време е трудно да балансират кариера, семейство, приятели, хобита, романтика, секс, грижа за себе си, почивка, домашни задължения и т.н. Носим твърде много дини под мишниците си и понякога забравяме да се отървем от някоя от тях. Да, животът е забързан, но не трябва да живеем под постоянен натиск да имаме страхотна кариера, да правим много пари, да бъдем страхотни родители и/или партньори, да имаме много приятели, да имаме хобита, домът ни да е чист и да изглеждаме безупречно, то това е невъзможно.

Всеки човек трябва да намира време да подрежда приоритетите в живота си и особено във взаимоотношенията си. Твърде често позволяваме на други отговорности и натиск да вземат предимство, а когато това се случи, ние забравяме за това, което наистина има значение за нас.

Прекарване на качествено време с партньора ни е важно, защото ни помага да се чувстваме свързани с него, да се чувстваме по-подкрепени, а също така по-привлекателни и желани.

А кои са 7-те признака, че вие и вашият партньор не прекарвате достатъчно време заедно и това вреди на отношенията ви, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase