Снимка: iStock
fallback

Ако вашият съпруг не прекарва време с вас, ако има нова мания, ако е емоционално недостъпен, не общува с вас и не иска да обсъждате бъдещето, то има вероятност той вече да не е щастлив в брака ви. Същото може да се каже и ако той е избухлив, заяжда се с вас без причина и не проявява интерес към секса.
Ако е така, най-вероятно вашата интуиция вече ви е подсказала, че нещо не е наред между вас и съпруга ви.

Ако той вече не изглежда като мъжа, за когото сте се омъжила, ако се държи странно, но не иска да каже какво не е наред, то действията говорят повече от думите.

Това е особено вярно в брака. Съпрузите, особено мъжете, изразяват чувствата си чрез действия. Много знаци могат да показват, че съпругът ви е нещастен в брака. Изучаването на тези знаци ще ви позволи да разберете какво се случва в ума и в сърцето му. Възможно е да възвърнете контрола над ситуацията, ако знаете какво да търсите и го направите достатъчно рано.

А 10-те  признака, че съпругът ви вече не е щастлив в брака ви можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Т

преди 1 месец

Аз нямам против да издържам дъската, въпреки че ме ядосва ежедневно. Може би така е у любовта.

28

Анонимен

преди 1 месец

Мъжът е длъжен да се грижи финансово за жената само когато е родила и гледа малко дете, преди яслата и градината, но не и след това.

27

Анонимен

преди 1 месец

Катето и Ванчето хич да не се ослушват, а да си сядат на г*зищата и да работят. В нормалната чужбина нито един уважаващ себе си мъж няма да търпи той да опъва, да осигурява финансово всичко, а жена му само да лентяйства, хайлазува по кафетата по Витошка и по моловете, както правят немалка част от нашите. Като я види, че е такава, рано или късно ще и бие дузпата. Ходещите банкомати са само в нечии български женски глави. Затова там по главните улици в работно време няма никой, за разлика от София

fallback