Снимка: Istock

Април месец определено ще бъде един от най-важните месеци в астрологичен план. Вече сме в сезона на затъмненията. Април започва и с ретрограден Меркурий в знака на Овен. Очаква ни и важен транзит, този на Юпитер и Уран, които се срещат в Телец.

Тъй като тези планетарни гиганти се обединяват в знака на Телец, светът може да очаква някои нестабилни глобални промени, особено на финансовите пазари, смятат западни астролози. 

Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп за април. 

Жената Овен

На 1 април започва ретроградният цикъл на Меркурий във вашия знак, така че е важно време за вас да помислите как наистина сте се движили през живота си. Време е да поемете пълна отговорност за това къде искате да отидете и как ще стигнете дотам. Последният път, когато планетата на комуникацията е била ретроградна във вашия зодиакален знак е бил през пролетта на 2017 година.

Погледнете назад във времето и вижте какви теми и модели са били на дневен ред за вас. Също така, новолунието и затъмнението на 8 април отново в Овен, предоставят мощна възможност да си представите какво искате да бъде бъдещето ви. Време е да изоставите миналото, дами!

Месечен хороскоп за април (+ВИДЕО)

Жената Телец

Скъпи дами, април ще бъде важен месец за вас. Затъмнението и новолунието в Овен попадат във вашия 9-и дом. Това ще ви подсети за вашите дарби и таланти, които сякаш сте скрили от света. Юпитер и Уран в Телец се събират на 21 април, отбелязвайки ключова повратна точка в стъпването във вашата автентичност. Април е месец на нови начала, но също така включва вземане на съществени решения и избори. Очакват ви вълнуващи събития и усмивки. 

3 зодии, които ще се къпят в пари през април

Жената Близнаци

През новия период планетата на късмета – Юпитер, завършва пътуването си през вашия 12-и дом, където беше през последната година, помагайки ви да влезете в контакт с духовната си същност.

Ако през последните седмици или месеци сте преминали през някакви обучения за повишаване на квалификация, придобиване на нови познания, то знайте, че новолунието в Овен ще окаже влияние на вашия 8-и дом на желанията. Следващия месец Юпитер се премества в Близнаци, което ще бъде най-подходящото време за прилагане на наученото.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase