Снимка: iStock
fallback

Помните ли как преди години големият шампион по голф Тайгър Уудс влезе в заглавията на медиите заради аферите си с множество жени, които се случваха зад гърба на жена му - шведския модел Елин Нордегрен. Накрая тя го хвана в крачка и буквално го наби с един от стиковете му за голф като го беше гонила по алеята на имението им, за да отмъсти на неверника. В последствие тя се разведе с него като заяви, че никога не му е посягала и че си го е изкарала на автомобила му...

Години по-късно Уудс започна връзка с олимпийската шампионка по ски Линдзи Вон. Всичко помежду им изглеждаше перфектно, докато не се оказа, че той е изневерил и на нея, след което тя инициира раздялата им.

Самата Линдзи заяви в медиите, че двамата са скъсали, защото просто "нещата помежду им не са се получили". Това е нормално, понякога жените не искат да си признават, че са били мамени. Но защо някои мъже просто не могат да спрат да изневеряват? И има ли причина именно женените/обвързаните мъже да са серийни кръшкачи, които изневеряват повече?

A кои са 5-те основни причини, поради които някои мъже не могат да спрат да изневеряват, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Фифо

преди 1 месец

Но тези жени са доста уверени в себе си и целеустремени. Съответно, доста висока топка за 90% от мъжльофците. Печелил съм ги с визия, чувство за хумор и интересен начин на живот. Разделяли сме се, когато техните цели за били образователно, кариерно развитие, отразяващо се на отношенията ни. Важното е, че останахме приятели с всяка една, радвам се на семействата им и се уважаваме с техните партньори.

66

Фифо

преди 1 месец

До Анонимен Значи, с теб не се познаваме и няма как да знаеш, какви връзки съм имал. А, всъщност, имал съм и няколко бая дълги, както и доста по-кратки. За мен е важно жената освен привлекателна, да бъде и интелигентна, и интригуваща. Другото е парче месо за съжаление, особено напоследък, масата кифли и кифльовци. Вж дългите си връзки съм бил моногамен, просто защото са били с доста качествени жени и нищо наоколо не е било по-желано.

65

Анонимен

преди 1 месец

Фифо, да довърша... Забелязал ли си как жените винаги виждат чанта, дреха, почивка на друга и почват да искат същото или по-добро? Мъжете няма да видят колата на колегата и да се тръшкат да получат такава. Та от там е това, че жените всъщност, колкото повече им угаждаш и си им верен, толкова повече бягат, и то с очевадни лоши партньори(т.е. женкари, престъпници, бабанки и подобни). Просто други жени гонят тези мъже, аха, "спечелих го и не съм по-долу" и така до следващия път.

fallback