Снимка: iStock

Марс е боецът, а Риби е знакът на въплъщението на знанието. Марс е агресивна планета и когато прекрачи водния знак Риби, който също така е двоен знак, ]e ще стане по-концентриран и осведомен. Марс в Риби отваря нови граници на познанието в медицината. Това също ще гарантира, че справедливостта ще възтържествува. Правните органи ще вземат информирани проактивни решения, които ще бъдат от полза за масите. Органите на реда ще се опитат да включат морала в техните мисли и действия.

Бойният Марс се премества в Риби в петък, 22 март и ще остане там до края на април, давайки ви сила и новооткрита увереност. Ако често плувате в дълбините на въображението, този транзит ще ви осигури тласъка, от който се нуждаете, за да изкарате идеите си на повърхността. Марс ще ви помогне да се застъпите за себе си и да преврънете мечтите си в осезаеми резултати.

Нека видим какво ще донесе на всяка зодия този транзит на Марс в Риби:

Овен

Вашите визионерски способности се увеличават от 22 март, тъй като вашата управляваща планета Марс се премества в Риби и вашия сюрреалистичен дванадесети дом. Трябва да внимавате за здравето си по време на този транзит. Няма да можете да следвате моделите си на здравословен начин на живот. Лесно ще се дразните. Може да страдате от безсъние и проблеми, свързани със съня, като сънна апнея. Ще имате проблеми със сексуалното здраве. Умът ви като цяло ще бъде разстроен, а трудни емоции ще ви завладеят. Ще чувствате липса на енергия или неразположение. .Но пък сега е моментът да покажете, че сте безгранично креативни.

Цялата статия можете да прочетете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase