Снимка: Istock

Добрата комуникация е от съществено значение за всеки тип взаимоотношения. В любовта връзките често се разпадат или не се стига до такива, ако комуникацията между двама души не е на ниво. Как да разговаряме с мъжа, когото харесваме, така че да ни забележи и да поиска да ни опознае повече?
Вижте 10 идеи.

1. Усмихвайте се често. Следващия път, когато разговаряте с мъжа, когото харесвате, опитайте се да бъдете ведри, усмихнати. Покажете му, че шегите, с които се опитва да ви забавлява са ви наистина забавни. Мъжете определено биват привлечени повече от жени, които са усмихнати и позитивни.

2. Спрете да фокусирате вниманието си върху това, за което той мисли. В началото на нови взаимоотношения, в които се опознаваме с някого, е съвсем нормално да мислим повече за това дали с думите и поведението си правим добро впечатление. Понякога се заблуждаваме, че отегчаваме отсрещната страна, мислим твърде много за своето представяне, а това само ни пречи. Винаги си личи, когато един мъж се радва на компанията на една жена.

3. Бъдете сдържани и грациозни. Мъжете винаги ще харесват жени, които в общуването си с тях са деликатни, показват женственост, добро възпитание, дори лека свенливост.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase